full screen background image

Vállalkozásunk napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Az első lépés az igények és a lehetőségek megbeszélése, felmérése, hiszen egy ilyen rendszert nem pár évre hanem évtizedekre építünk.

Fontos tudnivaló, hogy az ingatlan mennyi villamos energiát fogyaszt, ebből mennyit szeretnénk napelem segítségével megtermelni és azt mire szeretnénk hasznosítani.A következő lépés az ingatlan területi bevizsgálása/megvizsgálása/megtekintése, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az igényelt mennyiségű energia megtermelésére.Ezt cégünk előzetes telefonos megbeszélés alapján meg tudja becsülni néhány paraméter segítségével, melyekre szükségünk van egy becsült árajánlat elkészítéséhez.

Ezek után kiválasztjuk Önnek a megfelelő méretű napelemet és a rendszer teljesítményéhez tartozó, az áram szolgáltató által elfogadott hálózati invertert.Ha Ön elégedett az általunk felkínált árajánlattal, egy helyszíni szemle után végleges árajánlatot (mely általában nem vagy minimálisan módosulhat a becsült ajánlathoz képest) tudunk adni Önnek.

Ezek után, még mielőtt felszerelésre kerülne a napelem rendszer, felvesszük a kapcsolatot az elektromos közmű szolgáltatóval és kérvényezzük a villanyóra cseréjének folyamatát (hiszen a hálózati inverter segítségével visszatermelhető az áram a rendszerbe, amikor nincsen rá szükség, így Ön aktuálisan energiatermelő lesz (zöld energia), amelyért a villamos közmű szolgáltató fizet, törvény által meghatározott áron kell átvenniük a villamos energiát). Ha a szolgáltató részéről pozitív visszajelzés érkezik, megkezdhetjük a napelem rendszer telepítését.

A napelemmel termelt áram elvezetéséhez tanúsítvánnyal ellátott, kifejezetten napelemekhez gyártott kábelt és csatlakozókat használunk, ezért olyan különleges és körültekintő munkát igénylő folyamat a napelem telepítése, hiszen minden hálózati egység speciálisan a napelemhez használható, mással nem helyettesíthető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a Kapcsolat menüpont alatt találja elérhetőségeinket!

Szorgos Solar csapata